Over ons

Ons bedrijf is voortgevloeid uit het bedrijf van de oprichter Freek Gort Sloopbedrijf, slopers van huizen en gebouwen vanaf begin 1970.

Toen begon ook de handel in dakpannen. In 1990 werd het bedrijf overgenomen door de dochter en schoonzoon, Francien en Henk Schutte, de bedrijfsnaam werd toen Sloopwerken en Asbestsanering Gort.

Tot 1999 werd er volop gesloopt en gesaneerd en de handel in dakpannen draaide mee, in maart 1999 onderging Henk een zware operatie en werd besloten om alles af te stoten en alleen de dakpanhandel voort te zetten. Het resultaat mag er wezen! Op 4000 m2 terrein met een hal van 600 m2 staan nu ongeveer 500.000 dakpannen en meer dan 15.000 hulpstukken (gevel-, nok-, onder-,boven-, chaparonpannen enz.). Alles netjes gesorteerd en op orde, merk en kleur. Aangezien er zo’n 40 jaar ervaring is in gebruikte dakpannen kunnen Henk en Francien u van een gedegen advies voorzien en als u naar Vroomshoop komt dan nemen zij ook ruimschoots de tijd om u te woord te staan of u te helpen met hun eigen produkt of om u door te verwijzen naar een eventuele collega. Bel vooraf voor informatie. Voor meer informatie over ons en ons bedrijf verwijzen wij u graag naar de andere pagina’s van onze internetsite.